Et av favorittene min hos Tinoir er denne sorte vingeringen, som bare koster 40 kroner! Den er justerbar, så den passer alle. Smykkene er selvsagt nikkel- og blyfrie. Klikk på bildet for å komme til produktet.

black-wings-ring

Den første designervesken jeg noen gang virkelig hadde lyst på var en Balenciaga Sang SGH First, og nå har jeg endelig kjøpt noe som ligner nok for meg: en Rouge Vif RH First. Jeg kjøpte den på Bonanza, som virkelig kan anbefales om man passer på å få det man er ute etter autentisert på The Purse Forum. First-veksen er ganske liten, mindre enn en City, men for meg som sjelden bærer på mer enn iPhone, nøkler og lommebok er den perfekt! Jeg har for eksempel alt for god plass i Mulberry Alexaen min.

RV_first_main_pic

Tøffe sko

Apr 26th, 2011 | Comment on this

Disse skoene fra Gianfranco Ferre hadde passet rett inn i butikken vår! Gud, så kule! Ligner litt på et par Acne-sko jeg også digger.

gianfranco ferre

Nytt for gutta

Apr 25th, 2011 | Comment on this

Vi legger fortløpende ut nye ting i butikken, og denne gangen er det et armbåndsur for gutta. For bare 239 kroner kan denne tøffe klokken smykke håndleddet ditt. Remmen er laget av ekte skinn. Klikk på bildet for å komme til produktet.

sports-watch

Sport watch, tøff for gutta

I utstillingsvinduet hos Bergdorf Goodman kan du nå se en steampunk-utstilling! Alternativ mote og mainstream-mote glir over i hverandre, og det blir så stilig. Les artikkelen her.

steambf

steambg

Vi har fått et nytt produktbilde i butikken som jeg bare må vise frem!

Det er tatt av den utrolig flinke Marco Ribbe, og modellen er Ophelias Overdose.

steampunk-tailcoat-corset

I går hadde jeg på meg denne robotklokken som henger i et kjede rundt halsen. Er den ikke søt? Klikk på bildet for å komme til produktet.

robot-necklace-watch

Vi har oppdatert butikken, og kommer til å fortsette å legge ut en haug med nye smykker. Vi har ringer, kjeder, armbånd, lommeur, øreringer og klokkesmykker.

Dette er et halskjede med et anheng formet som en klo. Skikkelig tøft!

Claws-jewelry

Sommer!

Apr 7th, 2011 | 1 Comment

En av de flotte tingene med å drive nettbutikk er at så lenge man har lageransatte som sender varer for en, kan man jobbe hvor som helst. I dag jobber jeg her:

208246_10150558095950265_745340264_17702949_455569_n

216972_10150558096680265_745340264_17702951_3046688_n

Noe så teit!

Apr 6th, 2011 | 1 Comment

Satt og surfet på farfetch.com da jeg så den teiteste designertingen jeg har kommet over hittil. En YSL adapter! Regner med det er lang kø på den, ja… Bare 295 euro, dere!

teit

Rock Me Amadeus

Apr 6th, 2011 | 1 Comment

Ser for meg disse i en remake av filmen “Amadeus”. Eller musikalversjonen, kanskje? Bildene er tatt av Greg Kadel.

gregkadel.TWISTEDLAMB1

gregkadel.TWISTEDLAMB4

gregkadel.TWISTEDLAMB5

gregkadel.TWISTEDLAMB6

gregkadel.TWISTEDLAMB7

Razor Candi

Apr 4th, 2011 | 1 Comment

Vi jobber med en utrolig stilig modell, som virkelig viser frem kontaktlinsene våre fra sin beste side! Hun har i utgangspunktet brune øyne, så man ser hvor godt linsene våre dekker over den naturlige øyefargen. Disse linsene koster bare 151 kr. for et par, og de varer i et år. Klikk på bildet for å komme til produktet.

razor

Se på disse stilige bildene fra Gareth Pughs siste kolleksjon!

GarethPughModels.TwistedLamb9

GarethPughModels.TwistedLamb

GarethPughModels.TwistedLamb2

GarethPughModels.TwistedLamb3

GarethPughModels.TwistedLamb4

GarethPughModels.TwistedLamb6

GarethPughModels.TwistedLamb8

I går var vi på 31-årsfeiring for Einsturzende Neubauten i Praha på et skikkelig stilig sted kalt Meetfactory. Det er visstnok litt som Tacheles i Berlin, for de som har vært der, med kunstnere som jobber der på dagtid. Om kvelden er det fest og utstillinger.

Kjole er nettopp kjøpt på Asos.com, sko fra Christian Louboutin, tights fra Alexander McQueen og smykker og veskebelte fra Tinoir.no

stripes

Kanskje ingen bombe at denne damen har jobbet for både Alexander McQueen og Nicholas Kirkwood?

anastasia radevich kinetic

Anastasia-Radevich-4-300x236

Anastasia-Radevich-Shoe-Design-10

ljm

En av grunnene til at jeg ikke er så glad i bilder med bleke farger, sånn bortsett fra den grunnen at alle har slike bilder, er David LaChapelle. Han tar utvilsomt de beste bildene jeg noen gang har sett, og de er så fargemettet at de skriker. Jeg elsker det! Og med all neonen som er trendy denne våren burde søren meg alle begynne å ta fargemettede bilder også, synes jeg.

47ff1ecb516ba019_LaChapelle2

david-lachapelle

artwork_images_425324282_369633_david-lachapelle

Michael-Jackson-David-LaChapelle-American-Jesus

david_lachapelle_1

Hver gang jeg ser et antrekksbilde med kommentaren “effortless style” er alt jeg tenker “kjedelig”. Selvsagt krever det ikke det minste effort å ta på seg en hvit bluse, bukse med godt snitt, lave ballerinasko, et belte og en trenchcoat om det er kaldt i været.  No effort betyr tross alt ingen innsats, og ingen innsats betyr total mangel på kreativitet. Og er det ikke det minste kreativt, er det ikke så mye å skryte av. Jeg forstår ikke greia. Men det er kanskje bare jeg som synes det er et mye større kompliment å kommentere at et antrekk ser ut som det virkelig er lagt innsats i?

effortless

…så jeg måtte jo bare ha dem, etter å ha siklet på dem i en måneds tid. Perfekte for sommerens festivaler, en god blanding av steampunk, høyde og komfort. Kilehæler takler jeg å vandre rundt på nonstop i tre dager.

Skoene er fra asos.com.image1xxl

Det er nesten så jeg vurderer å gå til anskaffelse av to New York-billetter med det samme. Metropolitan Museum of Art har hvert år en klesutstilling man ikke bør gå glipp av. I fjor handlet den om goth, og i år er det Alexander McQueen som stilles ut. Herregud, at jeg går glipp av dette!

Utstillingen varer fra 4. mai til 31. juli. Om du skal til New York er du pent nødt til å ta en titt!

Alexander-McQueen_Savage-Beauty_Costume-Institute-MET_03

Alexander-McQueen_Savage-Beauty_Costume-Institute-MET_07

AlexanderMcQueenSavageBeauty3

AlexanderMcQueenSavageBeauty5

AlexanderMcQueenSavageBeauty8

AlexanderMcQueenSavageBeauty9

AlexanderMcQueenSavageBeauty

bloglovin

Dette utrolig tøffe smykket koster bare 64 kroner! Vi sender fra Praha, hvor vi bor, men shippingen koster ikke mer enn 2 euro (ca 16 kroner), og det er selvsagt ikke moms og toll på et smykke til 64 kroner! Klikk på bildet for å komme til produktet.

bird-skull-necklace2

bloglovin